THE TOSTI CLUB ARNHEM

Recentebeoordeling


3,5 sterren uit 133 beoordelingen

Alle beoordelingen zijn van Thuisbezorgd.nl klanten die besteld hebben bij The Tosti Club Arnhem. Meer weten? Ontdek meer

20 nov 2022 om 14:53 Al meerdere malen besteld hier en eigenlijk altijd wel goed. Dit keer waren alle tosti's sompig en bijna koud en duurde de bezorging ook heel erg lang. Toch jammer aangezien ik hier best graag een tosti bestel op zondag ochtend.
6 nov 2022 om 17:26 Iedere keer ontbreekt er wel iets van mijn bestelling en weigeren ze het na te bezorgen! Verder €6 rekenen voor een tosti waar nauwelijks kaas op zit (echte waarde hooguit €2), is ronduit oplichting!!!
6 nov 2022 om 15:54 Tosti was op witbrood ipv bruinbrood en niet knapperig. Ook is de verkeerde smoothie meegegeven
3 nov 2022 om 15:27 Ik kreeg een verkeerde smoothie geleverd, met aardbeien. Ik allergisch voor aardbeien
19 sep 2022 om 9:38 Erg lang moeten wachten, bezorger heeft ook een uur binnen gezeten om op de bestelling te wachten. Eten was niet warm, niet krokant en we hebben meer dan een uur zitten wachten. Niet de kwaliteit welke je mag verwachten als je voor 50 euro bestelt.
6 sep 2022 om 16:56 Schandalig weinig (nauwelijks te proeven!) kaas op tosti van wel €6. Broodje gegrilde kip muf en wordt €5 voor gerekend, daar bij de Spar kost dat €3,75! Bovendien ook nieteens vers, evenmin als de gevulde koeken. Bezorgtijd ook nog eens bijna 2 uur!
26 aug 2022 om 13:50 Ik had bruin broodje file amerikaan besteld en ik kreeg een wit broodje dat vond ik wel slecht. mijn gevulde koek was aangebrand en hard dat vond ik ook slecht. Maar broodje kaas en smootie was lekker let de volgende keer op wat jullie bezorgen!
30 jul 2022 om 19:54 De bestelling werd supersnel bezorgd. Netjes verpakt en goede kwaliteit eten.
30 jul 2022 om 18:24 Duurde erg lang
24 jul 2022 om 0:44 Beide tosti's waren erg lekker!